duminică, 7 iunie 2009

Suntem cinci

Cei trei sobolani pistolari, se uitara adanc in ochii marmotei spadasine, iar cel mai carunt dintre ei spuse:
- Am auzit de tine....tu esti spadasinul blanos, cautat de lege...e o mare recompensa pe capul tau.
Iar spadasinul blanos zambi si spuse:
- Da intr-adevar, e o mare recompensa, dar afacerea ce v-o propun eu acum... va fi mai profitabila decat ce ati castiga de pe mine....ar fi in interesul vostru sa ma ascultati.
Cei trei ascultara pe marmota, si au ajuns la concluzia ca chiar era mai bine sa accepte. Dar s-au mai inteles un lucru...pentru marea lovitura, mai aveau nevoie de inca cineva....cineva anume, cineva rapid cu pumnalul. Cu optimism si vise de bogatie, cei patru tovarasi pornira la drum....sa il gaseasca pe porcul denumit Lama Lata...... al cince-lea tovaras.
Va continua.

Grupul incomplet isi continua drumul greu prin desertul Arizonei, numarand tufisurile pe langa care treceau....Spadasinul ajunsese la 1230, dar sobolanii ajunsera la 19....impreuna... Ei se gandeau, "oare e mult pana in orasul lor tinta, unde il vor gasi pe temutul cutitar, inspaimantatorul luptator cu pumnalul Lama Lata. Existau zvonuri ca statea in oraselul Deadwood, de ceva vreme, cheltuindu-si banii castigati dintr-o sumedenie de lovituri, dar pana acum nici un serif sau vanator de recompense, nu avuse curaj sa mearga dupa el. Iar asa, cei patru...in curand cinci, isi continuara drumul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu